Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Selena Gomez

                                                       Selena Gomez

Itt vannak a képek:

Szülei Mandy Cornett és Ricardo Gomez. Karrierjét a Barney & Friends (Barney és barátai) nevű, kisgyerekeknek szóló sorozatban kezdte, ahol két évadon keresztül játszotta Gianna szerepét. Ennek a sorozatnak a szereplőválogatásán ismerkedett meg Demi Lovatoval, akivel azóta is legjobb barátnők. 2003-ban egy kis szerepet kapott a Kémkölykök 3-D-ben, majd a Walker, a texasi kopó filmváltozatában. 2006-ban megkapta Emily Grace Garcia szerepét a Brain Zapped nevű mozifilmben.

2007-ben kezdődött a Wizards of Waverly Place című Disney-sorozat, aminek Selena az egyik főszereplője. A sorozatot Magyarországon a Disney csatorna vetíti.

2008-ban két filmben is szerepelt. Az egyik a Horton című animációs film, ahol az ő hangján szólalt meg a polgármester lánya. A másik a Los Angeles-i tündérmese folytatása, az Another Cinderella Story, ahol Drew Seeley volt a partnere. A film nem jelent meg Magyarországon. A történet a Hamupipőkére épül, csak modernebb környezetben. Mary (vagyis Selena) egy álarcosbálon találkozik a híres énekessel, Joey Parkerrel (Drew), aki persze beleszeret, de nem tudja, hogy ki ő, a gonosz nevelőanyja és a lányai pedig megkeserítik az életét. 2009-ben elkezdődött a Princess Protection Program forgatása is, amiben Demi Lovatoval együtt szerepel. Szintén 2009-ben jelent meg a Wizards of Waverly Place filmváltozata is.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.